Klipek, infók, fellépések, műsor rendelés…

Florian Kempers feat Rozalla – Everybody’s Free 2016 – Video Disco

Minden vágyam, hogy a barátaimmal kivonuljak a huzatos sivatagba és egy kanapé körül bulizzak. Hát nem! Amennyire jó lett a feldogozás, annyira sikerült eltolni a videót.

Who the fu@k is Florian Kempers?

Véleményem szerint egy újrakezdőről lehet szó. A fotója alapján nem egy mai teenager. Közösségi felületeiről mégsem lehet semmit megtudni róla. A Facebook profilja tavaly decemberben indult, alig van követője az Instagramon, és a Twitteren, semmi információt nem tartalmaz a weboldala sem. Soundcloud profilja is csak ezt az egyetlen felvételt tartalmazza.

Sikerült összekukáznia egy Rozalla feldolgozást 1991-ből. Az Evereybody’s Free szinte minden országban a csúcs közelébe kúszott fel 91-92-ben, de első helyezést csak a US Billboard Hot Dance/Club Play Chart-on tudott elérni.

A 2002-es remix verzió már nem lett ekkora siker, kíváncsian várom, hogy az idei próbálkozás meddig repíti ezt a retró dalt.

A zenei feldolgozás jól sikerült. A stílusa teljesen beleillik a Kontor kiadó jelenlegi deepes arculatába. Játszható, sőt az a kis plusz betét amit Florian belecsempészett, kifejezetten jót tett a dalnak. a videóra viszont látszik, hogy nem sok pénz jutott.
Ennek megfelelően nem is szól semmiről, csak hogy háromra mindenki bulizzon a sivatagban egy magányos kanapén. Ez így elég erőltetett, de legalább a forgatási helyszínért nem kellett fizetni. Hiába a szép kamera képek, a videó összességében szánalmas. Arra jó, hogy  a Video Disco Műsorban valami mozogjon a képernyőn a dal játszása közben. Kár érte, mert a VDM értékelésben egész jó pontszámot kapna, ha nem húzná le a videó.

Emlékszel még az eredetire?
[videoembed type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=WI42hQHfbi8″ title=”1″ playbar=”1″]

  icon-download
Innen tudod a videót ingyen letölteni.


Az új klip már a Video Disco Műsor programjában is megtalálható.

Rendelj Te is Video Disco Műsort!

További ajánlataim:

Retró Házibuli műsor:

Rendelj Te is Retró Házibulit!
http://retrohazibuli.hu

Retró Házibuli Podcast:

Töltsd le a legfrissebb retró mixeket a telefonodra!
Retró Házibuli Podcast

Karaoke műsor:

Rendelj profi Karaoke műsort!
http://karaokeműsor.hu

Média Iroda:

Az informatikai megoldások szakértője
http://mediairoda.hu

Mix8 Dj Blog:

Friss dj hírek, újdonságok
http://mix8.info

AerobicDj:

Live DJ Show a fitnesz órádra a legfrissebb aerobic mixekkel.
http://aerobicdj.com